ja_mageia

dne 18/06/2016 smo na glasbeno zabavni prireditvi NOČ NA VRHNIKI, izvajali posebne efekte. OGNJENI ZUBLJI IN BALONČKI, DIMNI GEJZIRI.

  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
Storitve Prireditveni odri
Najem prireditvene opreme

Najem odrske tehnike in opreme sta zelo pomembna dejavnika pri načrtovanju in oblikovanju prireditve. V podjetju Pyrocop se pri postavitvi prireditvenih prostorov zanašamo na dolgoletne izkušnje, znanje in zadovoljne naročnike. Zaradi enostavnosti je montaža in demontaža odra izredno hitra in se lahko prilagaja po višini, dolžini in širini. Z veseljem vam bomo prisluhnili in zgradili prireditveni oder, ki bo izpoljneval zahteve odprtega prizorišča ali dvorane, pa naj gre za zabavni dogodek, javne razprave, umetniški performens, konference, tv produkcijo ...

Ob načrtovanju vam izdelamo 3D predstavitev, video film postavitve prireditvenih rekvizitov, da si boste lahko lažje predstavljali vaš prireditven ambient.

Najem prireditvenega odraAluminijasti odrski podesti PDF natisni
Sistem odrskih podestov vam omogoča izvedbo različnih oblik in kombinacij postavitve prireditvenega odra. Osnovne komponente je možno regulirati po višini, menjava aluminijastih nog omogoča postavitev na različne višine (40, 60 ali 80cm).

Odrski podesti

 

Več ...
 
Aluminijaste konstrukcije, klasični odri in odri s streho PDF natisni

Alu konstrukcije vam nudijo različne možnosti oblik in kombinacij postavitev. Osnovne komponente sistema je možno regulirati po višini, dolžini in širini.

Več ...
 
Vrteči oder - ploščad PDF natisni

Nepogrešljiv za sejemskih predstavitvah avtomobilov ali drugih izdelkov na izbrani lokaciji v Sloveniji ali Evropi. Počasi premikajoč vrteč oder napravi obrat za 360° v 70 sekundah. Možnost nastavitve hitrosti in smeri vrtenja. Vrtljiva ploščad je predviden za 24 urno delovanje v notranjem ali zunanjem - nepokritem prostoru. Kot alternative je na vrtljivo ploščad možno namestit razne barvne podloge.

Več ...