ja_mageia

Izvedba posebnih efektov na prireditvi v Ljubljani dne 03/06/2016 ob spodbujanju gradnje hiš z uporabe lesne bio mase

  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
Storitve Ognjemeti Poročni ognjemeti
Poročni ognjemeti PDF natisni

Najlepši dan v vašem življenju je lahko nepozaben. To vam lahko pričara ognjemet, z najmodernejšimi večstrelnimi baterijami. Pošljite nam preprosto povpraševanje ali pa nas pokličite na telefon. Za vas smo pripravili informacijski elaborat z seznamom in cenami materiala porabljenega na ognjemetu. Možnosti izvedbe in čas trajanja ognjemeta je lahko različna, zato bomo z veseljem ugodili vašim željam.

Manjši ognjemeti ali srednje veliki - poročni ognjemeti so vam na voljo že od 490 €  (z materialom in pirotehnikom) Cene velikih profesionalnih ognjemetov pa se začno z 1800 €  odvisno od dolžine ognjemeta in pogostosti izstrelkov.

Cenik za najem srednje velikega - poročnega ognjemeta

Sanjski ognjemet  - Slavje

-  3 minut

490 €

Sanjski ognjemet - Poroka - ponudba 2008

-  4 minut

770 €

Sanjski ognjemet - Galaksija 2008 - zdaj z Mega-Finalom

- 5 minut

950 €

Sanjski ognjemet - Milenium z močnim Finalom z Mega močnim Finalom

- preko 5 Minut

1.050 €

1.490 €

- preko 7 Minut

1.180 €

1.650 €

Kompletna izvedba ognjemeta vsebuje: ogled prizorišča za izvedbo ognjemeta, izvedba ognjemeta, pospravljanje in čišcenje prizorišca izstrelitve, prevoz v radiusu 20 km od Maribora. Nadaljnji kilometri se obračunajo po veljavni prevozni tarifi.

Osnova za izračun kvalitetnega ognjemeta  je cca. 100 €  po minuti koncentriranega ognjemeta serije 1 in 2. Kot cenejšo alternativo lahko manjši ognjemet  izvedete  z pirotehničnimi izdelki manjših kalibrov serije 1,2 v  lastni izvedbi.

Pri izvedbi te vrste ognjemetov se uporabljajo pirotehnični izdelki manjših premerov in višin. Ob izvedbi ni potrebno pridobiti dovoljenja razen, če se ognjemet izvaja po 22.oo uri. Varnostni odmik gledalcev je do 100 m, zato je izstreljevanje možno tudi v strnjenih naseljih.

 

Spremljajoči efekti

Pirotehnične slike / piro-ognjeni napisi

"Dva objeta  srca" Velikost 1,3 x 2,5 metra izdelano z okoli 50 fontanami. Čas trajanja 1 min.

"Raketni začetek za srečo" Odštevanje se je začelo. Bengalski ognji obarvajo okolico v mistične barve (zeleno, rdeče ). Čas trajanja 3 min.

"Število iztekajočega leta" žareča svetlobna slika, števila leta od katerega se poslavljamo.  Velikost 1 x 3 metra. Čas trajanja 1 min.


Cene veljajo v primeru najema ognjemeta. Možnost najema v lastni izvedbi z osebnim prevzemom (kavcija). Nosilec ostane v lasti podjetja.

Opis poročnih ognjemetov

Sanjski ognjemet  - Slavje  
300 izstreljenih efektov in 4 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 40 metrov.


Sanjski ognjemet - Poroka
400 izstreljenih efektov in 8 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 60 metrov.


Sanjski ognjemet - Galaksija 2008

450 izstreljenih efektov in 12 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 80 metrov.

Ta ognjemet se prične z bengalskim ognjem, ki obarva prizorišče dogajanja v veličastno rdečo barvo. Daljinsko vodeni iskreči talni efekti in večkrake srebrne zvezde ponazarjajo različne barvne spektre svetlobe.
Z hitrim izstreljevanjem zaključnih izstrelkov bo vam ta ognjemet zagotovo ostal v spominu. Ob zaključku bo sledilo zgoščeno stopnjevanje zaključnih izstrelkov v zlato rdeči barvi.

 

Sanjski ognjemet - Milenium
Preko 500 izstreljenih efektov in 16 talnih efektov.. Višina izstrelkov do 120 metrov.

Pri tej vrsti ognjemeta bodo uporabljeni dodatni talni efekti Sonca, krekajoče rakete in rakete z repom. Paket ognjemeta vključuje pirotehnični napis ki upodablja  » 2 objeta  srca » dolžina trajanja 1 min.
Po svetlečih barvnih efektih bo sledil 3 minutni finale ognjemeta, ki bo na  zaključku v največji intenzivnosti in se bo končal z zlato - srebrnimi palmami. Ognjemet z nepozabnim doživetjem ,ki ga ne boste pozabili.

Bengalski ognji obarvajo objekte in prireditve v mistične barve. Ognjemetni efekti ponazarjajo različne barvne kompozicije na nebu in svetlobne slike ki prikazujejo razne znake ali barve. (sonca, metulji, palme, srca,...)

 

Spremljajoče storitve

Glasbena spremljava ognjemeta

Glasbeno spremljavo za ognjemet bomo izbrali po vašem okusu in jo uskladili v tonskem studiu posebej za vaš ognjemet. Poročni ognjemet  z glasbeno spremljavo bo še povešal vzdušje in napravil večer obiskovalcem in mladoporočencema nepozaben.

Projekcije na platno
Oprema: projektor, platno ali LCD televizor, kamera, video mešalka

Predhodno pripravljeni posnetki: Skupaj z vami  pripravimo kratek video iz vaših video ali fotografskih posnetkov. Predvajanje (na platno ali LCD) predhodno pripravljenih posnetkov, popestri vaše slavje in obudi marsikateri spomin. Istočasno predvajanje: Za dodatno popestritev vam ponujamo možnost direktnega predvajanja, kar zajema snemanje slavja in takojšnjo predvajanje. Tako lahko posnamemo ognjemet, ki ga lahko istočasno ali kasneje predvajate na LCD televizorju ali projekcijskem platnu.