ja_mageia

Izvedba posebnih efektov na prireditvi v Ljubljani dne 03/06/2016 ob spodbujanju gradnje hiš z uporabe lesne bio mase

  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
Storitve Ognjemeti
Ognjemeti

Si želite za zaključek zabave, kulturnega praznika ali poroke ognjemet? Podjetje Pyrocop izvaja storitev različnih ognjemetov in pirotehnično-posebnih efektov za vašo prireditev. Na razpolago so vam izučeni pirotehniki, ki vam bodo po vaših željah zasnovali in izvedli ognjemet.Veličasten ognjemet je vrhunec prazničnega vzdušja.

Dolgoletne izkušnje, vrhunska tehnična opremljenost in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev so garancija, ki nam omogoča, da že več kot dvajset let razsvetljujemo nebo nad vami. Pošljite nam preprosto povpraševanje preko formularja, E-maila, Faksa ali pa nas pokličite na telefon.Profesionalni ognjemeti PDF natisni

Ognjemete izvedemo po vašem izboru glede na velikost in lokacijo ognjemeta. Uporabljamo pirotehnične izdelke razreda II, III, in IV serije. - kalibrov od 30mm do 300mm premera.

Več ...
 
Poročni ognjemeti PDF natisni

Najlepši dan v vašem življenju je lahko nepozaben. To vam lahko pričara ognjemet, z najmodernejšimi večstrelnimi baterijami. Pošljite nam preprosto povpraševanje ali pa nas pokličite na telefon. Za vas smo pripravili informacijski elaborat z seznamom in cenami materiala porabljenega na ognjemetu. Možnosti izvedbe in čas trajanja ognjemeta je lahko različna, zato bomo z veseljem ugodili vašim željam.

Več ...