ja_mageia

  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
Storitve Konfeti
Konfeti

Konfeti različnih barv, velikosti in oblik predstavljajo vrhunec dogodka, zabave, prireditve, poroke...

Uporabljamo različne načine izstreljevanja konfetov, odvisno od količine konfetov katero želimo izstreliti in časa trajanja efekta. Zračne topove Co2, ki ob aktiviranju izstrelijo do 10 kg konfetov. Zračne topove kateri omogočajo doziranje konfetov glede na intenzivnost glasbe ali dogodka.

Konfeti showZračni top z Co2 PDF natisni

Aparati so namenjeni za izstreljevanje velike količine konfetov na zunanjim stadionih eventih. Izstreljujejo konfete od 20 do 30 m v višino in do 10 kg konfetov v minuti. Uporaba v zunanjih in notranjih prostorih. Za delovanje potrebuje plin Co2.

  Co2 Konfeti Top 

 

Več ...
 
Zračni top PDF natisni

Za efekte pri katerih je potrebno, da konfeti padajo poljubno/dalj časa uporabljamo posebne zračne topove, ki jih doziramo glede na intenzivnost glasbe oz. dogodka.

 
Konfeti piro-bomba PDF natisni

Konfeti bomba električni vžig (tulec 66mm) - različna barvna polnenja 

Konfeti piro bomba

Več ...
 
Ročni konfeti strimer PDF natisni

Megahit za vsa praznovanja

Ti dekorativno okrasni efekti so neizogiben pripomoček za prirejanje nepozabnih zabav, vsebujejo na stotine lesketajočih konfetov. Ročni konfeti strimerji so namenjeni izstreljevanju manjših količin papirja in jih lahko uporabimo sami. Ob zasuku spodnjega dela izdelka se sproži zračni ventil, ki izstreli konfete. Z uporabo izdelka se sproži zvočni efekt pok. 1 kratna uporaba. Teža izdelka 0.3 kg.

Več ...
 
Cenik konfetov PDF natisni

Nudimo vam različne barve, oblike in velikosti konfetov

Več ...