ja_mageia

dne 18/06/2016 smo na glasbeno zabavni prireditvi NOČ NA VRHNIKI, izvajali posebne efekte. OGNJENI ZUBLJI IN BALONČKI, DIMNI GEJZIRI.

  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
Podjetje
Podjetje
Predstavitev PDF natisni

Podjetje Pyrocop je bilo ustanovljeno leta 1992 in je med prvimi v Sloveniji, ki se je profesionalno začelo ukvarjati z posebnimi-pirotehničnimi efekti in ognjemeti za vse vrste prireditev, televizijskih oddaj, zabav, festivalov, porok, predstav...

Naša ponudba zajema celoten program vseh pirotehničnimi efektov izvedljivih za odru ali ob njem. Strokovno usposobljeni pirotehniki imamo ustrezne odgovore na vaše želje in so dosegljivi za vse možne efekte na prostem ali v zaprtem prostoru. V kolikor obstajajo posebni pogoji ali zahteve nas kontaktirajte in skupaj bomo našli najboljšo možno rešitev.

Več ...
 
Osebna izkaznica PDF natisni

Podatki o podjetju

Pyrocop
Cobl Ferdinand s.p.
Limbuška cesta 80

2000 Maribor

Tel.: +386 (0)2 25 22 515
Fax.: +386 (0)2 25 22 515

Več ...
 
Pravila PDF natisni

Izvedba profesionalnih ognjemetov zahteva od organizatorja prireditve prijavo ognjemeta na upravni enoti v kateri se bo ognjemet izvajal. Ob predložitvi dokumentacije je potrebno priložiti tudi elaborat o ognjemetu, katerega vam bomo izdelali in poslali po predhodnem ogledu lokacije, certifikat o strokovni usposobljenosti in priglasitveni list podjetja. Pri MNZ smo pridobili dovoljenje za opravljanje dejavnosti prometa in storitev na drobno s pirotehničnimi izdelki razreda I in II III IV.

Več ...
 

eNovice

Naročite se na novice in pravočasno boste obveščeni o vseh novostih,...